Partners

Eelloo

Eelloo

De psychologische testen en vragenlijsten die ik inzet bij mijn assessments, coaching en trainingen worden ontwikkeld door de mensen van Eelloo (voorheen MeursHRM).

Onze gezamenlijke missie is om organisaties mensgerichter te maken en mensen volop de ruimte te geven. Werk is niet het enige dat telt. Ons ideaal is dat mensen hun persoonlijke doelen kunnen bereiken en samen sterke organisaties bouwen. Zo zien wij de toekomstbestendigheid van de arbeidsmarkt. Wij denken dat het anders kan en moet.

Outdoor Valley

Outdoor Valley in Bergschenhoek biedt in de regio Rotterdam/Den Haag een unieke locatie voor het faciliteren van bedrijfstrainingen. Leren door te ervaren, staat daarbij centraal. Dit gaat niet over een leuk en vrijblijvend teamuitje. Maar over de basis van vertrouwen, echt leiderschap en samenwerking.

Outdoor valley
Bridgeman

Bridgeman

In 2016 ben ik door Bridgeman opgeleid en gecertificeerd MBE Meditatietrainer. Samen hebben wij als missie om via mindfulness mensen de beste versie van zichzelf te laten ontdekken en te ontwikkelen. En daarmee een ieders potentieel ten volle te benutten. Naast de MBE Meditatietrainersopleiding (Mindfulness based Emotional Intelligence) ontwikkelde Bridgeman de Lichter leven coach opleiding.

Essentie

Tirza Brouwer laat mensen met behulp van paarden op een ervaringsgerichte wijze kennismaken met hun kwaliteiten en ontwikkelpunten. Paarden kunnen door hun natuur en spiegelend vermogen direct aangeven daar waar de pijn of de behoefte zit bij de mens. Door hun pure reactie op de mens, weten paarden keer op keer de juiste snaar te raken. Er wordt op de grond en outdoor gewerkt; er wordt niet op paarden gereden. Zowel geschikt voor individuele coaching als voor teambuilding.

Essentie
Bridgeman

Frank traint

Frank Bijl gelooft niet in one-size-fits-all-timemanagementtrainingen. Hypes komen en gaan. Bij alles wat hij doet gelooft hij dat de vorm de functie moet volgen, niet andersom. Dit doet hij door jouw werkzaamheden, jouw unieke manier van werken te inventariseren. Hiermee ontstaat jouw timemanagementmodule met veel aandacht voor de borging van het geleerde. O, hij stopt niet totdat de gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Nomilis

Via de route HBO economie, Sociologie en uiteindelijk Psychologie aan de EUR, is Tooske ruim 10 jaar werkzaam als arbeids- en organisatiespsycholoog. Zij heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met het afnemen van assessments, coaching, preventie burnout en outplacement. Haar thesis begeleider (Arnold Bakker, Erasmus Universiteit) heeft haar destijds kennis laten maken met de termen ‘bevlogenheid’ in al zijn facetten.

Bevlogenheid vormt nu al jaren de rode draad in haar leven. Niet alleen is zij zelf enorm bevlogen in het werk dat zij doet, maar stimuleert zij anderen ook bij het ontdekken van hun passie om uiteindelijk het werk te gaan doen waar zij niet alleen goed in zijn maar ook veel voldoening uit halen. Iedereen heeft zijn eigen verhaal, en elk verhaal afzonderlijk fascineert haar enorm. Door middel van de TalentScan en individuele gesprekken, brengt zij dit verhaal voor jou in kaart met als doel die baan of functie te vinden die optimaal aansluit op je talenten, kwaliteiten en wensen.

Iedereen die zij tegenkomt, wil ‘gewoon gelukkig’ zijn. Door echt te doen wat bij jou past, kom je dichter bij jezelf te staan, neem je oprechtere beslissingen en leer je meer op jezelf te vertrouwen. En daar gaat Tooske voor.

Essentie