testimonials

Dankzij het coachingstraject met Robert heb ik mijn zelfvertrouwen weer teruggekregen. Ik weet dat ik er mag zijn en hoe ik in mijn kracht kan staan. Ik krijg weer complimenten van mijn collega’s.

 

Deelnemer coachingstraject

Ik was boos en gefrustreerd. Ik voelde me een slachtoffer van alles en iedereen. Aan het begin van het coachingstraject, heb ik me echt afgevraagd waar dat gepraat en geschrijf allemaal goed voor is? Ik hoefde niet te veranderen; de rest moest dat! Robert heeft me laten ervaren dat de verandering bij mijzelf vandaan moest komen. Als er één vinger wijst naar een ander; wijzen er drie naar jezelf. Ik ben er nog niet, maar heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt!

Deelnemer coachingstraject

Door mijn medewerkers werd ik bestempeld als een koude en kille ‘afreken-manager’. Omdat ik ook door mijn leidinggevenden werd afgerekend, was ik alleen maar een politieagent voor mijn mensen. Angst was mijn belangrijkste ‘wapen’. Van nature ben ik spontaan, houd ik van mensen en neem ze graag mee in mijn enthousiasme. Dat was allemaal verdwenen. Dankzij het coachingstraject ben ik weer mijzelf geworden. Het geeft mij veel energie en mijn team sprankelt weer. Ik weet niet of ik de afreken cultuur van het bedrijf kan veranderen. Ik sluit niet uit dat ik op zoek ga naar een meer passende werkomgeving. Ik heb ’t roer weer zelf in handen.

Deelnemer coachingstraject

Ons team hing als los zand aan elkaar. Pijn werd verzwegen, discussies werden uit de weg gegaan en er werden spelletjes gespeeld. Resultaten werden uiteraard niet gehaald. De interventie door Robert was confronterend maar noodzakelijk. De samenstelling van het team is gewijzigd. We hebben nu een duidelijke missie, weten welke rollen we vervullen en accepteren onze verschillen. Er is nog veel werk te doen, maar we zijn goed op weg!

Deelnemer training

Ik was gevraagd om algemeen directeur te worden. Vanuit trots en loyaliteit voor het bedrijf heb ik ‘ja’ gezegd. Na verloop van tijd merkte ik dat ik alles via mij liep en ik mij voor alles en iedereen verantwoordelijk voelde. Iedereen moest wat van mij. Ik liep leeg; raakte gestressed en voor iedere MT-vergadering hing ik boven de toiletpot. Zo gleed ik in een burn-out. Robert heeft me beschermd, maar ik moest wel met mijzelf aan de slag. Terug naar mijn energiebronnen, mijn echte talenten. Een reset was nodig. Ik heb mijzelf veel beter leren kennen, weet waar mijn valkuilen zitten en een andere baan.

Deelnemer coaching

Ieder jaar vragen we Robert voor een APK en onderhoudsbeurt van ons directieteam. Met versie olie en nieuwe bougies kunnen we er weer tegenaan. Het is de investering meer dan waard!

Deelnemer 'APK en onderhoudsbeurt directieteam'

Als HR-professional wist ik niet hoeveel invloed ons brein op ons werk heeft. En wat voor moois we met training van ons brein kunnen bereiken. Kennis die we allemaal zouden moeten hebben.

Deelnemer workshop